Tip voor iedereen die van Indiaas houdt (en niet te ver weg van Diemen woont)

Ik schreef al eens eerder over onze voorliefde voor Indiaas eten. Helaas zit het vaak zo vol olie dat je spontaan een weekvoorraad aan calorieën binnenkrijgt. Maar een tijdje geleden werd ik getipt door een vriendin van mij. En serieus waar, deze is echt een stuk beter dan alle Indiërs waar we al eens eten hebben besteld (en geloof mij, dat zijn er veel!) Niet alleen lijkt deze gezonder dan die andere Indiërs maar nog lekkerder ook!

Ik lijk wel gek om deze tip te delen. En toch doe ik het (ik wacht wel een kwartiertje langer). Het heet Indian Cuisine to go en het zit in Diemen. Ik weet niet precies tot hoever hun bezorggebied rijkt, maar wij wonen zelf in Amsterdam Zuid en daar bezorgen ze dus ook. Wie weet heb je geluk en bezorgen ze ook bij jou!

V.l.n.r. vegetarian biryani, naanbrood, rijst, sojacurry

Ik neem vaak de vegetarian biryani (Indiase rijst met groenten en kruiden,  kokosnoot, rozijnen en noten). Die is echt yum! 🤤 En je kunt kiezen of je hem mild of pittig wil (ik neem altijd pittig en voeg bij de opmerkingen toe of ze hem extra spicy willen maken 🌶️) En hier zit niet echt een saus bij, dus het is ook niet olie-achtig.

Sojacurry

Maar van de week probeerde ik een nieuw gerecht van de kaart: soja curry (sojaballetjes in een gekruide kerriesaus met aardappelen). En lekker dat het was! Deze was wel met een saus, maar toch was deze totaal niet olie-achtig.
Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik er niet genoeg groenten bij vond zitten (dat werd me al duidelijk bij de omschrijving), dus tijdens het wachten op het eten heb ik wat restjes groenten in de pan gegooid.

Sojacurry à la Claudia

Ik zou zeggen, doe je voordeel met deze informatie en bestel een keer bij ze. Als je tenminste een beetje in de buurt woont. En anders rijd je zelf een keertje langs…

2 gedachten over “Tip voor iedereen die van Indiaas houdt (en niet te ver weg van Diemen woont)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *