Review: The Ultimate Vegan Productbox – een box vol vegan verrassingen

 

vegan productbox uitgestald.jpgLaatst kwam ik puur toevallig de site Vegan Productbox op internet tegen. Op dat moment niet leverbaar, maar eind augustus zou ‘The Ultimate Vegan Productbox’ online komen.
Ik was gelijk enthousiast en stuurde ze een mailtje. Erik en Susanne (de mensen achter de vegan productbox) hielden me persoonlijk op de hoogte en heb ik de box besteld zodra hij online kwam.

Wat baalde ik gister toen ik even een uurtje met de kids naar het park was geweest en ik de bezorger had gemist. Ik woon tussen twee bedrijven in en normaal gesproken worden pakketjes daar afgegeven. Maar dit keer helaas niet. Dus moest ik nog een dagje extra in spanning afwachten.

Gelukkig was het vandaag zo ver! Hoewel ik het zelf besteld en betaald had, voelde het toch of ik een cadeautje aan het uitpakken was. Een kerstpakket zomaar in de zomer! Ik werd er helemaal vrolijk van!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de box niet erg goedkoop vond (€19,50 plus €6,20 verzendkosten), dus ik hoopte dat er wel bruikbare spullen in zouden zitten.
Ik denk dat de box voor echte ‘diehard’ vegans super geschikt is. Ik eet nog steeds niet 100% vegan en knijp nog wel een oogje dicht voor die twee snoepjes of koekjes die ik per maand eet. Maar alle producten die er inzitten ga ik sowieso gebruiken. Hier een overzicht van wat er in zit.

Granola

Een zak granola (400 gram) van Yespers in de smaak cashew en wortel.

Lijnzaadmelk

Een pak lijnzaadmelk van het merk OOOMEGA. Deze melk is gemaakt van lijnzaadolie. Helaas kreeg ik de versie met suiker: Original Sweetened. Er is ook een versie met stevia en Macchiato (met koffiesmaak).

Lupinepasta

Een zakje volkorenpasta (250 gram) waaraan 8% lupinemeel is toegevoegd. De verpakking vertelt niet waarom ze dit hebben gedaan, maar ik vermoed omdat lupine eiwitrijk is en daarom erg geschikt voor vegans.

Komkommer-munt drankje

Een blikje Nix and Kix Cucumber Mint (250 ml). Een licht koolzuurhoudend drankje met komkommer-muntsmaak en een vleugje cayennepeper.

Spuitbus vegan slagroom

Een spuitbus met vegan slagroom (200 ml). De basisbestanddelen hiervan zijn: water, palmvet en suiker. Niet heel erg gezond dus (maar dat is echte slagroom ook niet). Ik ben hier heel benieuwd naar. Zo vaak eet je geen slagroom en dit is wel heel erg makkelijk om in huis te hebben.

Complete cookie

Een Complete Cookie van Lenny&Larry’s in de smaak snickerdoodle (56 gram). Dit schijnt een chewy koek te zijn met kaneelsmaak.

Energiereep

Een Clif energybar in de smaak Cool mint Chocolate (68 gram). Een energiereep die bij uitstek geschikt voor sporters schijnt te zijn.

Fruitsnoepjes

Yoyo’s Mango Bear fruitsnoepjes. Deze rolletjes zijn gemaakt van puur fruit (geen concentraten).

Zure snoepjes

Zure katten van Beauty Sweeties. Een beetje zoals zure matten, maar dan in de vorm van katten en gegarandeerd zonder gelatine of andere dierlijke producten.

 

Eén gedachte over “Review: The Ultimate Vegan Productbox – een box vol vegan verrassingen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *