Recensie Vegan Junk Food Bar restaurant De Pijp

vjfb1.JPG

Zijn jullie al bij de restaurant-versie van de Vegan Junk Food Bar geweest? Wij waren bij de BurgerBar geweest op het Staringplein maar nog niet op het Marie Heinekenplein. Ik verwachtte daar namelijk precies hetzelfde, maar dan op een andere locatie. Tot ik op hun site zag dat ze deze vestiging ‘Restaurant’ noemden.
Op naar het Marie Heinekenplein dus om het verschil te zien.

Deze vestiging is veel groter dan die in West. Buiten lange tafels en binnen ook veel meer tafeltjes dan in hun eerste zaak. Plek zat zou je denken, maar toch zitten ze vrijdag om 18.30 al bomvol!

Het is super leuk ingericht met gave lampen en ‘vegan graffiti’ op de muren.


De kaart blijkt ook véél uitgebreider te zijn hier. Er staan zelfs cocktails op de kaart. Dus bestellen we meteen een Gin Tonic en een Dark & Stormy (€7,95 en €8,50).

De kinderen zijn mee, dus we zijn met zijn vieren. Vorige keer heb ik een burger gegeten, dus ik wil nu iets anders proberen. Ik kies de ‘Loaded Fries AKA Kapsalon’. Mijn lief is niet zo avontuurlijk. 😆 Hij had vorige keer de ‘Notorius sumo’ en vond deze erg lekker, dus kiest deze weer. Erbij neemt hij truffelfriet.
Voor de kinderen nemen we ook een frietje (gewone) en een ‘Jumbo platter’. Deze bestaat uit bitterballen, nuggets, uienringen, zeeweernuggets en springrolls. Hartstikke veel natuurlijk, dus zullen wij moeten helpen met opeten. Hè wat vervelend nou 😁
Op de menukaart staan overigens ook nog salades en pizza van Mastino (die zijn nog glutenvrij ook!)

Ondanks dat het best druk was staat het eten super snel op tafel. En wat is het lekker!!!! Mijn kapsalon is de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Lekkerder dan het origineel!
Echt, als je nog niet bij de VJFB bent geweest ga dan snel. Je weet echt niet wat je mist. Niet te vaak natuurlijk, want het is nog steeds even vet als gewoon snackbar voedsel.

Vegan Junk Food Bar
Marie Heinekenplein 9-10
Amsterdam
website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *