Review: Goodbite Kaesschnitzel – ik nam een hap en toen rende ik naar keuken…

goodbite kaasschnitzel

OMG! Ik blijk hier al die tijd gewoon overheen te hebben gekeken! 😱
Al die tijd had ik het wel zien liggen in de koeling van onze Deen, maar in mijn hoofd geregistreerd als een gewone vegetarische kaasburger.
Totdat ik om een of andere reden op de site van Goodbite aan het rondneuzen was en er achter kwam.

Ik ben nog diezelfde dag hals over kop naar de Deen gerend (stel je voor dat ze opeens uitverkocht zouden zijn) en heb een pakje uit de koeling gegrist! Ok, die is in the pocket!

Maar nu? Eigenlijk kan dit alleen maar tegenvallen dacht ik. Want gewone kaas is zooo lekker (vind ik althans) en vegan kaasvervangers smaken toch meestal… Ja, hoe zal ik het eens zeggen? Niet naar kaas. En met dat in gedachten zou dit wel een hele dikke plak, plastic nep kaas moeten gaan worden. Maar we zullen zien…

Ik besloot er een broodje kaasschnitzel van te maken. Tijdens het bakken gedroeg de schnitzel zich al echt als kaas. Het leek te smelten en net zoals een echte kaasburger werd hij een beetje slappig en moeilijk om te draaien.

kaasburger

Ik belegde een bruin bolletje met vegan mayo, sla, tomaat, een kaesburger, augurken en ketchup.
En toen, die eerste hap… KAAS!!!! Ik wist even niet wat me overkwam. Weet je wat ik als eerste deed na die eerste hap? Ik liep terug naar de keuken om de verpakking te checken of het echt geen gewone kaasburger was!

Deze kaesburger is dus een dikke, vette aanrader. Zeker als jij, net als ik, kaas ontzettend mist.
En dit is GEEN gesponsorde content mocht je dat denken. Ik schrijf dit volledig op eigen initiatief.

Goodbite Kaesschnitzel, verkrijgbaar bij Jumbo, Plus en Deen. €2,60 per pakje van 2 stuks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *