Eerste blog

Zo! De eerste stappen zijn gezet. De website is in de lucht, MainlyPlants staat op Instagram en nu ook de Facebook-pagina is aangemaakt. Ik heb zelfs al een aantal recepten en foto’s geplaatst zodat er daadwerkelijk wat te zien is. Maar nu het wordt het wel tijd voor mijn eerste blogbericht dacht ik zo.

Claudia

Laat ik eerst eens wat meer over mezelf vertellen. Veel mensen die dit lezen zullen me misschien al kennen, maar ik hoop dat ook anderen mij straks zullen volgen. Ik ben Claudia, 36 jaar, geboren in Amersfoort en wonende in Amsterdam. Ik woon samen met mijn vriend en twee dochtertjes van vijf en bijna drie. Ik heb heel lang getwijfeld of ik wel aan bloggen moest beginnen. Er zijn al zóveel blogs. En met name over eten. Iedereen lijkt zich tegenwoordig bezig te houden met recepten bedenken en mooie foto’s van eten maken. Nu heb ik dan uiteindelijk toch de stap gezet. Ik houd me al zo lang bezig met recepten maken en lezen, het zit echt in mijn bloed. Daarom hoop ik dat ik ga overleven in blogland waar anderen te zijner tijd zullen afhaken omdat de hype voorbij is. Momenteel ben ik bezig met een korte opleiding ‘foodjournalistiek’, een initiatief van de Fontys hogeschool en Elle Eten. Dus als het goed is, zullen mijn stukjes steeds beter worden 🙂

Oudste en jongste dochter
Jongste dochter en kersenbloesem bij ons om de hoek

Vroeger maakte ik recepten met vlees, kaas, eieren, enz. Maar een paar jaar geleden is er iets voor mij veranderd. 1. Ik las de Voedselzandloper en ben sindsdien een groot voorstander van zoveel mogelijk groente en fruit eten. 2. Naar mate ik ouder word krijg ik steeds meer last van mijn PDS. Pas toen ik plantaardig eten ontdekte, merkte ik dat het wat beter ging met mijn broebelende buik. En tegenwoordig is veganisme ook nog eens hartstikke hip, dat maakt veel dingen wel makkelijker. Zelf ben ik niet 100% vegan en eet dus best wel eens iets waar bijvoorbeeld wat eiwit in verwerkt blijkt te zijn. Of soms proef ik een klein beetje van dierlijke producten alleen voor de smaak (omdat ik die stiekem nog wel hartstikke lekker vind).

Ik hoop dat jij mijn blog gaat volgen. Ik ben gek op post dus ik zou het leuk vinden als je me eens een berichtje stuurt via mijn contactformulier. Of laat een reactie achter op een van mijn berichten.

2 gedachten over “Eerste blog”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *